Eenmalig tankmelkonderzoek op IBR met subsidie ZuivelNL

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Eenmalig tankmelkonderzoek op IBR met subsidie ZuivelNL

31-1-2017: 

Begin dit jaar heeft ZuivelNL besloten om enkele onderdelen uit het stimuleringspakket Diergezondheid 2016 te continueren tot en met 30 juni 2017. Een van de onderdelen is het eenmalig tankmelkonderzoek op IBR-antistoffen. Dankzij 25 euro subsidie van ZuivelNL betaalt u voor dit onderzoek nu slechts 3,50 euro (excl. btw en 9,95 euro basiskosten). Direct bestellen


Het eenmalig tankmelkonderzoek op IBR is een eenvoudige manier om snel inzicht te krijgen in de IBR-situatie op uw bedrijf. De uitslag vertelt u of IBR op uw bedrijf wel of geen rol speelt. Let op: ook als u vaccineert tegen IBR is de tankmelktest betrouwbaar en is onderzoek zinvol.

Bestel het eenmalig tankmelkonderzoek op IBR

Is de uitslag van het tankmelkonderzoek gunstig, dan is dat een mooi uitgangspunt voor een eventuele intake voor IBR-vrij Certificering. Ook voor IBR-vrij Certificering geldt overigens een subsidie van ZuivelNL. Het betreft een tegemoetkoming van 200 euro op diagnostiek die nodig is om de vrijstatus te bereiken én een tegemoetkoming van 2 euro per bloedmonster op het bloedonderzoek IBR gE antistoffen ELISA. Deze subsidies gelden wanneer u voor 30 juni de status IBR-vrij bereikt. Lees hier alles over de subsidie

Aanmelden vóór 20 februari
U kunt het eenmalig tankmelkonderzoek op IBR-antistoffen eenvoudig aanvragen via dit online formulier.
Meld u vóór 20 februari 2017 aan, dan wordt het tankmelkmonster automatisch genomen door de RMO en hoeft u na aanmelden verder niets meer te doen. De uitslag ontvangt u in maart en kunt u ook terugzien in VeeOnline. U hebt dan nog voldoende tijd om deze stalperiode ook nog met subsidie een eventuele intake voor vrij-certificering te doen.


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.