Abortusdiagnostiek van belang

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Abortusdiagnostiek van belang

3-1-2017:  Staat de piek van het aflamseizoen bij u ook weer voor deur? Altijd een drukke, maar mooie tijd! We willen natuurlijk allemaal dat deze tijd voorspoedig verloopt, maar soms is dit helaas niet het geval. 

Iedere schapen- en geitenhouder heeft weleens te maken met tegenslagen, bijvoorbeeld door abortus. Het optreden van abortus is vervelend. Niet alleen omdat het geld kost, maar ook omdat het mogelijk besmettelijk is en zelfs overgedragen kan worden van dier naar mens.

Het belang van een diagnose is groot, zodat er tijdig passende maatregelen kunnen worden genomen. Hiervoor heeft GD een abortuspakket ontwikkeld. Met dit nieuwe product, waarmee u door het nemen van twee diepe keelswabs bij de verworpen vrucht, laagdrempelig de belangrijkste bacteriële oorzaken van abortus onderzoekt won GD op de Dag van het Schaap nog een innovatieprijs.

Kijk hier wat u allemaal kunt doen bij een abortus


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.