Winnaar FIT kruiwagenactie bekend!

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Winnaar FIT kruiwagenactie bekend!

6-12-2016: 

Hoeveel gram mineralen zit er in deze kruiwagen? Dat was de vraag waar bezoekers van de GD-stand op de RMV in Hardenberg hun hoofd over konden breken. Zo’n duizend melkveehouders waagden een gokje, waarbij de meningen sterk uiteenliepen: u gokte van slechts 34 gram tot maar liefst 450.000.000 gram. Het juiste antwoord is: 55.660 gram

De gelukkige winnaar Sicco Boersma uit Ten Post gokte 55.555 gram en zat er daarmee het dichtstbij. Maandag 5 december ontving hij zijn prijs, de kruiwagen, uit handen van GD-buitendienstmedewerker Lammert de Vries.

Op de RMV Gorinchem hield GD een soortgelijke actie, binnenkort wordt bekend welke bezoeker er hier met de prijs vandoor gaat.

Schatten hoeveel gram mineralen er in een kruiwagen zit blijkt best lastig. Weet u hoeveel mineralen u precies (bij)voert? En nog belangrijker: weet u wat uw koeien daadwerkelijk opnemen aan mineralen? Met de Mineralencheck krijgt u via tankmelkonderzoek inzicht in de actuele mineralenopname van uw melkvee. Zo weet u of u niet te weinig of juist te veel mineralen voert.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.