Webinar voor erfbetreders

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Webinar voor erfbetreders

13-12-2016: 

UPDATE
Wegens technische storingen is het niet gelukt het webinar te streamen. Excuses hiervoor! Aanstaande maandag om 14.00 uur staan wij weer klaar voor de camera! U kunt met uw huidige inloggegevens inloggen. 


Volg aanstaande vrijdag om 14.00 uur het webinar ‘Blijf alert op vogelgriep. Hygiëne is belangrijk!’
Wat is vogelgriep precies? Hoe kan een besmetting met vogelgriep plaatsvinden? Welke voorzorgsmaatregelen kan ik als erfbetreder nemen? Welke maatregelen moet ik nemen als ik voer lever aan een pluimveebedrijf binnen een zone van tien kilometer? Hoe kan ik het best omgaan met de bezoeken aan pluimveebedrijven? Ruth Bouwstra, sectormanager pluimvee bij GD, legt het allemaal uit in het webinar op vrijdag 16 december aanstaande om 14.00 uur. ruth 

Uiterst hygiënisch werken nu van extra belang

In Nederland is inmiddels op meerdere locaties en in verschillende wilde vogelsoorten het hoogpathogene H5N8-virus aangetroffen. Het is dus van extra belang om uiterst hygiënisch te werken. Het webinar gaat dieper in op wat vogelgriep precies is. En op  het hygiëneprotocol dat door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) is goedgekeurd zoals in de diverse dierziekteregelingen is bedoeld. 

Over het webinar

Voor het volgen van het webinar ontvangt u na aanmelding een link met inlogcodes. Aan het webinar zijn geen kosten verbonden. Uw deelname aan het webinar is dus geheel kosteloos. 

Meld je nu aan 

Het webinar ‘Blijf alert op vogelgriep. Hygiëne is belangrijk!.’ is een initiatief van Nevedi, AVINED, LTO/ NOP, EZ, Agrivaknet, NVP, NEPLUVI en GD.

partners webinar

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.