Ophalen monster- en sectiemateriaal rond de feestdagen

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Ophalen monster- en sectiemateriaal rond de feestdagen

20-12-2016: 

Tijdens de feestdagen wordt sectie- en monstermateriaal beperkt opgehaald, tijdens de kerstdagen bijvoorbeeld helemaal niet. Hieronder vindt je het rooster van de ophaaldienst tijdens de feestdagen.

Feestdag  Datum  Dag  Distributie 
1e kerstdag 25 december  zondag  geen distributie 
2e Kerstdag  26 december  maandag geen distributie 
Oudejaarsdag  31 december  zaterdag geen distributie 
Nieuwjaarsdag  1 januari  zondag geen distributie 

Dieren voor pathologisch onderzoek kunt u tijdens de feestdagen gewoon aanmelden via het aanmeldformulier of via 0900-202 0012. Deze worden dan ingepland om de de eerstvolgende werkdag opgehaald te worden.

Ook monstermateriaal kunt u tijdens de feestdagen gewoon aanmelden zoals u gewent bent, via 0900-202 0012 of de Innight App. Als er geen distributie is vindt de distributie de aansluitende nacht plaats.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.