Kris Van Malderen benoemd tot Directeur Operations bij GD

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Kris Van Malderen benoemd tot Directeur Operations bij GD

6-12-2016: 

De heer ir. Kris Van Malderen (54) wordt per 1 januari 2017 directeur operations (COO) bij de Gezondheidsdienst voor Dieren (GD). Samen met Ynte Hein Schukken, die Jan Jansen opvolgt als algemeen directeur, vormt hij vanaf die datum de directie van GD.
 

Kris Van Malderen Van Malderen werkt momenteel als adviseur van de president en COO bij de Antea Group Holding in Maarssen, daarvoor was hij onder andere CEO van Antea België. Van Malderen heeft een ruime ervaring met internationaal management, het verbeteren van efficiency en het afstemmen van de bedrijfsvoering tussen (internationale) bedrijfsonderdelen (strategie, HR, juridisch, risk management).


Kris Van Malderen studeerde Environmental Management aan Wageningen University, volgde verschillende postacademische management opleidingen en bekleedde verschillende bestuursfuncties binnen de Antea Group.

In zijn nieuwe functie bij GD gaat Van Malderen zich vooral richten op de bedrijfsvoering. 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.