Klinische Avonden Paard 2017

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Klinische Avonden Paard 2017

1-12-2016: 

Reserveer alvast in uw agenda: de Klinische Avonden Paard 2017

Voor deze avonden hebben we weer een aantal inspirerende internationale sprekers gevonden. Drs. Barbara Broux zal een betoog houden met als titel ‘Wat te doen & wat te laten met een ziek veulen in de eerstelijnspraktijk?’ Dr. Andrea Ellis geeft inzichten over voeding met haar lezing ‘Nutritional Management of PPID and EMS horses’. Tot slot geeft Monique van Hall u handvatten om uw praktijk met weinig budget zichtbaarder maken bij klanten. 

Op 7 februari zijn we bij Epplejeck in Drachten, op 8 februari bij Dressuurstal van Baalen in Brakel en op 9 februari bij Stal Roelofsen in Raalte.

Schrijf u hier in voor de Klinische Avonden Paard 2017

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.