Klinische Avonden Paard

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Klinische Avonden Paard

20-12-2016:  In 2017 organiseren GD, Pavo en Virbac voor de 11de keer de Klinische Avonden Paard voor paardendierenartsen. Om u vakinhoudelijk na te scholen hebben wij 3 topsprekers bereid gevonden om gedegen praktische onderwerpen te behandelen. 
Het programma biedt u waardevolle presentaties zoals ‘Wat te doen & wat te laten met een ziek veulen in de eerstelijns praktijk?’ door Drs. Barbara Broux, gevolgd door een interactieve presentatie ‘Zonder budget… toch uw praktijk goed op de kaart zetten?’ van Monique van Hall, werkt ze als marketingdeskundige bij HAS Den Bosch. Uit een onuitputtelijke bron toont zij u met feiten hoe u praktisch het digitale rendement van uw praktijk kunt optimaliseren. Daarnaast doet het ons genoegen u te kunnen mededelen dat dr. Andrea Ellis, specialist in equine nutrition en voormalig senior lecturer aan de Nottingham Trent University, zich bereid heeft gevonden om u mee te nemen in de wereld van ‘Nutritional Management of PPID and EMS horses’.

Voor de Klinische Avonden Paard hebben we weer inspirerende locaties gevonden.  
  • 7 februari – Epplejeck te Drachten
  • 8 februari – Dressuurstal van Baalen te Brakel
  • 9 februari – Stal Roelofsen te Raalte
Tijdens de nascholing is er gelegenheid om de locatie te bezichtigen. Aansluitend kunt u genieten van het, inmiddels traditionele, stamppotbuffet.

De Groep Geneeskunde Paard ondersteunt de Klinische Avonden Paard.

Meer informatie en aanmelden

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.