Jan Kuenen wint LIV-prijsvraag

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Jan Kuenen wint LIV-prijsvraag

6-12-2016:  De afdeling pluimveegezondheid van GD kijkt terug op een geslaagde LIV in Hardenberg, waar we eind oktober veel leuke gesprekken met pluimveehouders hebben gevoerd. We hadden vooral veel aandacht voor coccidiosemonitoring en het bepalen van de juiste behandelstrategie voor uw bedrijf. 

Zo’n 400 pluimvee- en varkenshouders kregen een GD-ontbijtbordje cadeau omdat ze meededen aan onze prijsvraag, waarmee ze een luxe ontbijtservice aan huis konden winnen. Deelnemers moesten schatten hoeveel overschoentjes we in een vaas hadden gestopt en de volgende vraag beantwoorden: door welke parasiet wordt de ziekte coccidiose veroorzaakt? 

De winnaar van deze actie is Jan Kuenen uit Beltrum, hij zat er 18 overschoentjes naast (het juiste aantal was 137) en had de naam van de parasiet (Eimeria) goed. Van harte gefeliciteerd!

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.