Chemisch én bacteriologisch wateronderzoek? Graag 2 potten!

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Chemisch én bacteriologisch wateronderzoek? Graag 2 potten!

5-12-2016:  GD biedt verschillende wateronderzoeken waarvoor u als dierenarts of veehouder zelf het watermonster mag nemen. Ieder type onderzoek, bacteriologisch of chemisch, heeft zijn eigen lab-logistieke afhandeling. Er zijn strenge kwaliteitscriteria die het nodig maken dat er een aparte pot voor zowel bacteriologisch als chemisch onderzoek nodig is. Veel wateronderzoeken bestaan uit een combinatie van chemisch en bacteriologisch onderzoek. Neem in dat geval dan per tappunt twee waterpotjes. Het komt regelmatig voor dat er niet twee maar één waterpotje is ingestuurd. Graag attenderen wij u erop dat deze inzendingen met te weinig monstermateriaal vanaf 1 januari niet meer worden geaccepteerd. Op het actuele inzendformulier water ziet u hoeveel waterpotjes u dient aan te leveren. Het formulier vindt u hier

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.