Last call: QuickScan BVD met subsidie ZuivelNL

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Last call: QuickScan BVD met subsidie ZuivelNL

4-11-2016: 
Veel melkveehouders hebben dit jaar gebruik gemaakt van de mogelijkheid om met 110 euro subsidie van ZuivelNL inzicht te krijgen in de BVD-situatie op het bedrijf. U hebt nog een aantal weken om ook te profiteren van deze unieke kans. Dankzij de subsidie van ZuivelNL kost een QuickScan BVD nu slechts 27,25 euro (excl. btw en basiskosten) in plaats van 137,25 euro. De subsidieregeling loopt tot 31 december 2016.

Wat is de QuickScan BVD?

De QuickScan BVD is een éénmalige vrijblijvende check die bestaat uit drie onderzoeken. De uitslag vertelt u óf er sprake is van BVD op uw bedrijf, of er wellicht BVD-virusdragers aanwezig zijn én waar de eventuele BVD-besmetting zich bevindt. Hier leest u meer

Compleet en tijdig inzenden

Om er zeker van te zijn dat de monsters daadwerkelijk op 31 december zijn ingeschreven en de subsidie kan worden verrekend, is het van belang dat u de monsters op korte termijn, maar uiterlijk vóór 15 december 2016, in laat sturen naar GD. Neem voor het uitvoeren van de QuickScan BVD contact op met uw dierenarts. 

NB: het is belangrijk dat uw dierenarts gebruik maakt van het bekende QuickScan BVD-pakket dat hij of zij kan bestellen in de GD webshop, en dat alle gevraagde monsters in één pakket naar GD worden gestuurd met het juiste inzendformulier. 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.