Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Haal meer uit VeeOnline: Van en naar de stal

3-11-2016: 

Naast uw actuele statussen, labuitslagen en rapportages kunt u ook gebruik maken van het openbaar register in VeeOnline. Hier ziet u alleen de gunstige statussen van een ander UBN. Dit kan handig zijn bij het aankopen van vee. 

Om gebruik te maken van het openbaar register heeft u het abonnement nodig ‘Van en naar de stal’ voor VeeOnline (0,26 cent per aanwezig rund). Met deze module kunt u ook uitgebreide rundgegevens opvragen, aan- en afvoerlijsten beheren en u heeft de extra optie om meerdere dieren tegelijk te registeren. Met het abonnement kunt u eigen verklaringen en gezondheidsverklaringen via VeeOnline, zonder extra kosten, opvragen.

Naar VeeOnline

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.