Haal meer uit VeeOnline: Van en naar de stal

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Haal meer uit VeeOnline: Van en naar de stal

3-11-2016: 

Naast uw actuele statussen, labuitslagen en rapportages kunt u ook gebruik maken van het openbaar register in VeeOnline. Hier ziet u alleen de gunstige statussen van een ander UBN. Dit kan handig zijn bij het aankopen van vee. 

Om gebruik te maken van het openbaar register heeft u het abonnement nodig ‘Van en naar de stal’ voor VeeOnline (0,26 cent per aanwezig rund). Met deze module kunt u ook uitgebreide rundgegevens opvragen, aan- en afvoerlijsten beheren en u heeft de extra optie om meerdere dieren tegelijk te registeren. Met het abonnement kunt u eigen verklaringen en gezondheidsverklaringen via VeeOnline, zonder extra kosten, opvragen.

Naar VeeOnline

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.