Digitaal inschrijven BVD Oorbiopten

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Digitaal inschrijven BVD Oorbiopten

17-11-2016:  Onderzoek op BVD via oorbiopten is de snelste en meest efficiënte manier om BVD-virusdragers op uw bedrijf op te sporen. Sinds kort is het mogelijk BVD Oorbiopten digitaal in te schrijven via VeeOnline. Hierdoor wordt insturen niet alleen eenvoudiger, maar ook minder foutgevoelig én voordeliger.

Steeds meer veehouders ontdekken het gemak van BVD Oorbiopten. Ook dit jaar is het aantal inzendingen weer fors toegenomen. Groot voordeel van BVD Oorbiopten is dat u de monsters zelf kunt nemen, gelijk met het oormerken. Bovendien kunnen kalfjes op deze manier direct na de geboorte worden onderzocht op BVD-dragerschap. Eventuele BVD-dragers worden er zo snel uitgepikt, waardoor de kans op verspreiding vele malen kleiner wordt.

Digitaal gemak
Met digitaal inschrijven via VeeOnline wordt het gemak van BVD Oorbiopten nóg groter. U hoeft namelijk geen papieren meer in te vullen en mee te sturen. Het enige dat u hoeft te doen is inloggen op VeeOnline met uw Z-login en in uw stallijst de dieren te selecteren waarvan u een monster hebt genomen. U kiest het type oorbiopt, het onderzoek, controleert uw inschrijving en klikt op ‘verzenden’. Vervolgens hoeft u alleen de buisjes met de oorbiopten nog op te sturen naar GD. Hebt u geen Z-login? Dan kunt u deze eenvoudig en snel aanvragen door naar www.veeonline.nl te gaan en op ‘Login aanvragen’ te klikken.

De helft minder basiskosten
Dankzij digitaal inschrijven verloopt het proces van inschrijven efficiënter. In het GD-lab hoeven uw gegevens niet meer te worden ingevoerd; zodra het buisje wordt gescand, verschijnen al uw gegevens in beeld. Hierdoor zijn de basiskosten per inzending slechts 4,95 euro in plaats van 9,95 euro. Dat scheelt.
Benieuwd hoe het allemaal precies werkt? Hier vindt u een handleiding en een instructiefilmpje

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.