Dierenartsensessie Hogere Varkensgezondheid

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Dierenartsensessie Hogere Varkensgezondheid

30-11-2016: 

Innovaties in het lab

Welke vernieuwingen op het gebied van laboratoriumdiagnostiek kunt u in de toekomst verwachten? En wat betekent dat in de dagelijkse praktijk? Daar staan we graag samen met u bij stil tijdens de dierenartsensessie ‘Innovaties in het lab’, op dinsdag 17 januari in het futuristische Evoluon in Eindhoven. GD organiseert deze sessie voorafgaand aan het Praktijksymposium Hogere Varkensgezondheid.

Het thema van het praktijksymposium is dit jaar ‘ziektes buiten de deur houden’. In de dierenartsensessie zoomen drie onderzoekers van GD in op een belangrijk onderdeel daarvan: diagnostiek.

Bekijk het programma en meld je aan!

Sprekers

Helena FerreiraHelena Ferreira

Remco DijkmanRemco Dijkman

Guillaume Counotte

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.