Droes: van diagnostiek tot plan van aanpak

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Droes: van diagnostiek tot plan van aanpak

3-11-2016:  Na de succesvolle masterclasses over droes die GD vorig jaar samen met drie praktijken heeft georganiseerd, willen we dit onderwerp nu op een laagdrempelige manier voor een breder publiek toegankelijk maken. 

GD biedt op 29 november (in Boxmeer) en 1 december (in Deventer) de cursus 'droes voor dierenartsen' aan. In de cursus zullen we actuele kennis over droes presenteren, ervaringen op het gebied van toepassen van diagnostiek en therapie bespreken én een praktisch plan van aanpak voor probleembedrijven voor het voetlicht brengen. Ook zullen een aantal ‘tips en tricks’ en praktijkervaringen van andere dierenartsen, die naar voren zijn gekomen uit de discussies op de masterclasses afgelopen jaar, de revue passeren. 

Meer informatie en aanmelden

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.