Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Cursus Beenwerkproblemen varkens

23-11-2016:  Beenwerkproblemen en kreupelheid zijn actuele onderwerpen binnen de varkenshouderij, zo blijkt ook uit de stijging in het aantal vragen aan de Veekijker en het aantal inzendingen voor pathologisch onderzoek bij GD.
GD Academy organiseert daarom op 11 januari een eendaagse cursus Beenwerkproblemen bij varkens, waarbij de focus ligt op pathologie, infectieziekten, stofwisselingsproblemen, voeding en genetica. Tijdens deze cursus worden bovendien praktische handvatten gegeven voor de aanpak van locomotieproblemen bij vleesvarkens en zeugen. 

Wilt u als dierenarts of vanuit de veevoerindustrie op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en weten hoe u locomotieproblemen kunt aanpakken? Mis deze cursus dan niet!

Kijk hier voor meer informatie en om u aan te melden.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.