Congres Gezonde Melkveehouderij

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Congres Gezonde Melkveehouderij

2-11-2016:  Het is bijna zover! Het congres Gezonde Melkveehouderij staat voor de deur.

Centrale thema's dit jaar zijn uiergezondheid en vruchtbaarheid. Wat is de relatie tussen die twee? Hoe kunt u de vruchtbaarheid verbeteren? Hoe werkt bijvoorbeeld een negatieve energiebalans op de kwaliteit van de eicel en hoe komt u tot succesvolle inseminatie? De sprekers geven nieuwe inzichten en tips waar u direct iets mee kunt, of het nu gaat om diergezondheid of om het verbeteren van uw bedrijfsresultaat.

Het congres wordt georganiseerd door Boerderij en GD Academy en vindt plaats op 10 november in de IJsselhallen. Bekijk het programma.

Bent u veehouder en deelnemer aan een GD-programma, dan kunt u voor slechts 25 euro het evenement bezoeken. Direct aanmelden

Uiergezondheid Awards!
Tijdens het congres Gezonde Melkveehouderij worden voor de tiende keer de Uiergezondheid Awards uitgereikt aan melkveehouders die het afgelopen jaar een bijzondere prestatie hebben neergezet op het gebied van uiergezondheid.
Wie verdient volgens u dit jaar de publieksprijs? Bekijk hier de genomineerden en breng uw stem uit!

 


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.