Bart Pouwels winnaar LIV-prijsvraag

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Bart Pouwels winnaar LIV-prijsvraag

17-11-2016:  GD kijkt terug op een geslaagde LIV in Hardenberg, waar we eind oktober veel leuke gesprekken met varkenshouders voerden. Zo’n 400 varkens- en pluimveehouders kregen een GD-ontbijtbordje cadeau omdat ze meededen aan onze prijsvraag, waarmee ze een luxe ontbijtservice aan huis konden winnen.

Deelnemers moesten schatten hoeveel bloedbuisjes we in een vaas hadden gestopt en de volgende vraag beantwoorden: tot hoeveel uur na de geboorte kunnen biggen antistoffen via de biest opnemen?

De winnaar van deze actie is Bart Pouwels uit Aalten, hij zat er maar één bloedbuisje naast (het juiste aantal was 112) en had het aantal uur (24) helemaal goed. Van harte gefeliciteerd!

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.