Nog in 2016 BVD en/of IBR Tankmelk Onverdacht worden?

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Nog in 2016 BVD en/of IBR Tankmelk Onverdacht worden?

16-11-2016:  De statussen BVD Tankmelk Onverdacht en IBR Tankmelk Onverdacht leveren ook in 2016 extra punten op bij de kwaliteitsprogramma’s van sommige zuivelorganisaties. Melkveehouders die dit jaar nog de status BVD Tankmelk Onverdacht en/of IBR Tankmelk Onverdacht willen behalen kunnen zich nog tot en met 2 december 2016 aanmelden.

Aanmelden kan eenvoudig via het online aanmeldformulier voor BVD Tankmelk Onverdacht en/of IBR Tankmelk Onverdacht. U kunt ook bellen met 0900-1770 (optie 1). Na 2 december worden de tankmelkmonsters door de RMO genomen en bij Qlip verzameld om door te sturen naar GD voor onderzoek. Wanneer er geen antistoffen in uw tankmelk worden aangetoond, ontvangt u de status “onverdacht”. U kunt uw tankmelkuitslagen en gezondheidstatussen altijd volgen op VeeOnline.nl.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.