Genomineerden UGA Uiergezondheid Awards bekend. Breng nu uw stem uit!

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Genomineerden UGA Uiergezondheid Awards bekend. Breng nu uw stem uit!

5-10-2016: 

De vijf genomineerden voor de UGA Uiergezondheid Awards 2016 zijn bekend! Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om online te stemmen op het melkveebedrijf dat volgens u de publieksprijs verdient. Voor wie kiest u? Breng uw stem uit

Het alweer de tiende keer dat de Uiergezondheids Awards worden uitgereikt. Een bijzonder feestje dus! Ook dit jaar konden dierenartsen en andere bedrijven weer melkveehouders voordragen die het afgelopen jaar een bijzondere prestatie hebben neergezet op het gebied van uiergezondheid. En daar werd volop gebruik van gemaakt! Uit alle voordrachten koos het UGA Team van GD vijf genomineerden, die ze allemaal bezochten. Tijdens het congres Gezonde Melkveehouderij op 10 november in Zwolle zullen drie Uiergezondheid Awards worden uitgereikt: twee namens de vakjury, en één namens het publiek. Wie heeft volgens u een award verdiend?

Voordragers werd gevraagd goed te onderbouwen waarom juist het door hun gekozen bedrijf een award zou verdienen. De motivatie van de voordragers en video's waarin de veehouders vertellen over hun bedrijf, vind u hier.

Naar de vijf genomineerden

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.