GD werkt mee aan kennisnetwerken kalveropfok

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

GD werkt mee aan kennisnetwerken kalveropfok

28-10-2016:  Door bij elkaar in de keuken te kijken, valt er veel te leren. Daarom werkt GD mee aan kennisnetwerken over kalveropfok die LTO Nederland vanaf december samen met zuivelorganisaties organiseert. 

Tijdens de twee bijeenkomsten kijken melkveehouders bij vleeskalverbedrijven en andersom. Deskundigen van onder andere GD delen tijdens die bijeenkomsten de laatste inzichten op het gebied van diergezondheid en dierenwelzijn. 

De kennisnetwerken staan in het kader van duurzaamheid; een thema dat steeds belangrijker wordt in de sector. Gezonde kalveren leveren immers meer rendement, of dat nu is als melkkoe of als vleeskalf.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.