Rapportages Online Monitor varken in VeeOnline

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Rapportages Online Monitor varken in VeeOnline

1-7-2016:  De maandelijkse terugkoppelingsrapportage van de Online Monitor voor varkens is vanaf nu te vinden op VeeOnline. De rapportage is op te vragen via Registratie > Veekijker > Rapportages.

Voor de praktijken die gegevens invoeren in de Online Monitor maakt GD maandelijks een terugkoppelingsrapportage. De door de praktijk ingevoerde gegevens worden per diercategorie gepresenteerd tegenover het landelijk gemiddelde. De resultaten worden in eerste instantie teruggekoppeld op hoofdlijnen, waarbij wordt gekeken naar het ‘syndroom/orgaansysteem’ (ademhalingsapparaat, maagdarmkanaal, etcetera). Met behulp van landkaartjes wordt weergegeven hoe de verdeling van ‘syndromen’ per regio is. De praktijk ontvangt een notificatie als er een nieuwe rapportage beschikbaar is.


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.