Haal meer uit VeeOnline: nieuwe rapportage Bedrijfsantibiogram Mastitis

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Haal meer uit VeeOnline: nieuwe rapportage Bedrijfsantibiogram Mastitis

1-7-2016: 

Als veehouder bent u dagelijks bezig met diergezondheid en daar kunt u VeeOnline goed bij gebruiken. Nieuw in VeeOnline is de rapportage Bedrijfsantibiogram Mastitis. 

Wanneer u deelneemt aan dit programma, ziet u deze rapportage vanaf de eerstvolgende tankmelkronde als pdf-bestand op uw homescherm staan. U vindt deze onder de rapportage Uiergezondheid.

Het Bedrijfsantibiogram is de nieuwste innovatie van GD op het gebied van uiergezondheid. Het biedt deelnemers de mogelijkheid om naast inzicht in de mastitiskiemen op het bedrijf, ook inzicht te krijgen in de actuele antibioticagevoeligheid van deze kiemen. De uitslag geeft een goede indicatie van de antibioticagevoeligheid voor de komende zes maanden: per gevonden kiem ziet u of de gevoeligheid voor een bepaald antibioticum goed, matig of slecht is. Hiermee levert het Bedrijfsantibiogram waardevolle input voor uw bedrijfsbehandelplan en helpt het u eerder het juiste middel te kiezen bij problemen met mastitis.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.