Ynte Schukken volgt Jan Jansen op als algemeen directeur GD

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Ynte Schukken volgt Jan Jansen op als algemeen directeur GD

27-6-2016: 

De Raad van Commissarissen (RvC) van de Gezondheidsdienst voor Dieren (GD) heeft Ynte Hein Schukken, de huidige directeur diergezondheid van GD, benoemd tot algemeen directeur per 1 januari 2017. Schukken volgt Jan Jansen op, die per 31 december 2016 met pensioen gaat.

De RvC heeft bovendien besloten om van een één- naar een tweehoofdige statutaire directie te gaan. In de nieuwe functie behoudt Ynte in grote lijnen zijn huidige takenpakket. De nog te werven tweede statutair directeur gaat zich vooral richten op de bedrijfsvoering. Schukken is sinds augustus 2013 directeur diergezondheid bij GD. In deze functie richt hij zich vooral op de marktkant en werkt samen met de verschillende marktsectoren aan het versterken en uitbreiden van de GD-activiteiten in Nederland en internationaal.

Ynte Schukken Ynte Schukken

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.