Meld u nog snel aan voor de Uiergezondheidscheck!

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Meld u nog snel aan voor de Uiergezondheidscheck!

7-6-2016:  U kunt nog tot 17 juni gebruik maken van de subsidie die ZuivelNL beschikbaar stelt voor het Bedrijfsantibiogram Mastitis. Met het Bedrijfsantibiogram krijgt u eenvoudig via tankmelkonderzoek inzicht in de antibioticagevoeligheid van de mastitisverwekkers op uw bedrijf. Dit helpt u gerichter te behandelen bij problemen met mastitis.

Het Bedrijfsantibiogram Mastitis is de nieuwste innovatie van GD op het gebied van uiergezondheid. De uitslag vertelt per in tankmelk gevonden mastitiskiem of de gevoeligheid voor een bepaald antibioticum goed, matig of slecht is. Hiermee levert het Bedrijfsantibiogram Mastitis waardevolle input voor uw bedrijfsbehandelplan en helpt het u eerder het juiste middel te kiezen bij problemen met mastitis.

De subsidieregelding van ZuivelNL houdt in dat wie vóór 17 juni een Uiergezondheidscheck bestelt, alleen betaalt voor de tankmelkonderzoeken naar mastitiskiemen (eenmalig 95,60 euro, exclusief btw) en niet voor het Bedrijfsantibiogram Mastitis ter waarde van 74 euro (exclusief btw). Meer informatie en aanmelden


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.