KKM/Foqus-wateronderzoek: eenvoudig bij GD

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

KKM/Foqus-wateronderzoek: eenvoudig bij GD

7-6-2016:  De meeste melkveehouders met een eigen bron hebben te maken met het jaarlijkse wateronderzoek van KKM/Foqus planet. Wist u dat GD dit onderzoek aanbiedt tegen een scherp tarief? En dat u het monster voor dit onderzoek eenvoudig kunt laten nemen door een erkend monsternemer van CRV?

Wanneer u water uit een eigen bron gebruikt om uw melkmachine of –tank schoon te maken of om de melk te koelen, moet dit water voldoen aan door KKM of Foqus Planet gestelde kwaliteitsnormen. Met het pakket ‘Veedrinkwater KKM/Foqus’ van GD wordt het water getest op de eisen die deze kwaliteitsprogramma’s stellen én wordt het monster genomen door een erkend monsternemer (van CRV) die voldoet aan de gestelde voorwaarden. Meld u eenvoudig aan via onderstaande knop, dan neemt de monsternemer jaarlijks tijdig contact met u op als het tijd is voor monstername. U hoeft er dus verder niet meer aan te denken.

Direct aanmelden

Wat wordt onderzocht?

Het onderzoek bestaat uit chemisch onderzoek op pH, ammonium, nitriet, nitraat, ijzer, mangaan, natrium, chloride, sulfaat, hardheid en bacteriologisch onderzoek op totaal aeroob kiemgetal bij 22 ºC, E-coli/mL en E-coli/100 mL.

Certificaat

Naast de uitslag ontvangt u, als het water voldoet aan de eisen, een certificaat. Bovendien geeft de uitslag een eerste indruk van de geschiktheid van uw bronwater als veedrinkwater voor uw melkkoeien.

Toelichting en advies

Hebt u een afwijkende uitslag? U kunt GD altijd bellen met vragen over uw uitslag. Onze deskundigen op het gebied van water zitten voor u klaar en geven u graag advies.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.