Gestructureerd Digital Dermatitis (Mortellaro) aanpakken

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Gestructureerd Digital Dermatitis (Mortellaro) aanpakken

10-6-2016:  Digitale Dermatitis (DD), voorheen Mortellaro genoemd, is een vervelende klauwaandoening. Met onder andere strikte hygiënemaatregelen is de aandoening onder controle te houden. Daarom heeft GD samen met DeLaval een vijfstappenplan opgesteld waarmee u, samen met uw dierenarts of klauwgezondheidsadviseur, gestructureerd aan de slag kunt met de aanpak van DD.

Het stappenplan is onderverdeeld in vijf thema’s, namelijk externe en interne hygiënemaatregelen, beperking van nieuwe gevallen, vroegtijdige opsporing en het definiëren van klauwgezondheidsdoelstellingen. Elk thema heeft weer verschillende tussenstappen. Zijn er op uw bedrijf problemen met de klauwgezondheid? Bespreek het stappenplan dan eens met uw dierenarts of klauwgezondheidsadviseur.

U vindt het vijfstappenplan voor Digitale Dermatitis (Mortellaro) hier


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.