GD organiseert PTS voor Brachyspira hyodysenteriae

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

GD organiseert PTS voor Brachyspira hyodysenteriae

28-6-2016:  Voor laboratoria en bedrijfsleven organiseert GD proficiency testing scheme (PTS) voor:
  • Brachyspira hyodysenteriae-detectie (VLDIA291)

Het doel van een PTS is om vast te stellen hoe individuele laboratoria presteren bij specifieke testen. De meeste rondzendoefeningen voor antistofbepaling zijn officieel geaccrediteerd volgens de internationale norm ISO/IEC 17043:2010. NB, de rondzendoefening voor Brachyspira hyodysenteriae wordt georganiseerd volgens deze norm, maar is nog niet officieel geaccrediteerd.

De planning voor de PTS

Sluitingsdatum van de inschrijving:  5 augustus 2016
Verzending van de monsters:  week 34
Toezenden van de testresultaten:  14 oktober 2016
Definitieve rapportage:   week 48

U kunt zich via het online aanmeldformulier aanmelden. Wanneer het formulier volledig is ingevuld en ingediend ontvangt u via email een bevestiging.

Neem contact op met Annemiek Kolkman via pts@gdanimalhealth.com of 0900-1770 als u meer informatie wilt over de PTS. Of bezoek onze internationale website.

Het is tevens mogelijk om extra sets PTS monsters te bestellen. Deze monsters zijn bedoeld voor eigen gebruik binnen uw laboratorium. De resultaten worden dan ook niet meegenomen in de eindrapportage van de PTS. Wanneer u geïnteresseerd bent, stuurt u dan een email naar pts@gdanimalhealth.com.

We hopen dat u gebruik maakt van de PTS om de kwaliteit van uw laboratorium hoog te houden en zien uw aanmelding graag voor 5 augustus 2016 tegemoet!

Ga naar het online registratieformulier.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.