Eenmalig tankmelkonderzoek IBR met subsidie ZuivelNL

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Eenmalig tankmelkonderzoek IBR met subsidie ZuivelNL

30-6-2016: 
Steeds meer veehouders willen weten hoe het zit met IBR op hun bedrijf. Dankzij subsidie van ZuivelNL is het nu mogelijk om tegen een zeer voordelig tarief uw tankmelk eenmalig vrijblijvend te laten onderzoeken op IBR-antistoffen.

Voor het eenmalig tankmelkonderzoek op IBR geldt een korting van 25 euro, waardoor dit onderzoek nu slechts 3,50 euro kost (excl. btw en €9,95 basiskosten).  U kunt het eenmalig tankmelkonderzoek naar IBR-antistoffen eenvoudig aanvragen via dit formulier. Als u dit doet vóór 25 juli 2016, dan wordt het tankmelkmonster in augustus automatisch genomen door de RMO en hoeft u na aanmelden verder niets meer te doen. De uitslag vertelt u snel of IBR op uw bedrijf wel of geen rol speelt. Let op: ook als u vaccineert tegen IBR is de tankmelktest betrouwbaar en is onderzoek zinvol.

Direct aanmelden

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.