QuickScan BVD compleet inzenden

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

QuickScan BVD compleet inzenden

23-5-2016:  In 10 procent van de gevallen wordt een QuickScan BVD niet compleet ingezonden naar GD. Zeker nu de subsidie van ZuivelNL geldt, is het belangrijk dat uw dierenarts alle gevraagde monsters in één pakket naar GD stuurt in het door GD aangeleverde verpakkingsmateriaal, met het juiste inzendformulier. 

Een QuickScan BVD is een eenmalige vrijblijvende check op BVD die bestaat uit: tankmelkonderzoek op BVD-antistoffen, tankmelkonderzoek op BVD-virus en onderzoek van vijf bloedmonsters van kalveren in de leeftijd van 8 t/m 12 maanden. Dankzij de subsidie van ZuivelNL is de QuickScan BVD in de periode van 1 april 2016 t/m 31 december 2016 beschikbaar met een korting van 110 euro. Hierdoor kost de QuickScan nu slechts 27,25 euro (excl. btw en basiskosten) in plaats van 137,25 euro.

Let op: Wanneer de QuickScan BVD niet compleet wordt ingezonden, worden de monsters afgerekend als losse diagnostiek, wat betekent dat de subsidie niet wordt verrekend. Mochten er op uw bedrijf geen vijf kalveren tussen 8 en 12 maanden aanwezig zijn, tap dan bloed van oudere pinken of de vijf jongste vaarzen. 


quickscanpakket bvd

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.