Digitaal inschrijven: alles in één inschrijving

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Digitaal inschrijven: alles in één inschrijving

12-5-2016: 

Dierenartsen kunnen met digitaal inschrijven verschillende monsters voor hetzelfde UBN tegelijk kunt inschrijven met een bacteriologisch onderzoek melk (BO Melk)? Bijvoorbeeld een onderzoek voor een certificeringsprogramma. U scant dan eerst de inschrijving voor de certificering via de monsternamelijst en voegt vervolgens via de knop ‘toevoegen monster' de andere monsters aan de inschrijving toe. Zo betaalt de veehouder maar één keer de basiskosten. Heeft u al een demo gehad, en bent u gestart met digitaal inschrijven, maar toch nog hulp nodig? Of wilt u voor de hele DAP inclusief assistenten nog eens een demo? Klik dan hier

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.