Paratuberculose Check: Scherp op paratuberculose

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Paratuberculose Check: Scherp op paratuberculose

11-4-2016: 

Met de Paratuberculose Check kunt u op een eenvoudige en betrouwbare manier onderzoeken in de melk of de bacterie die paratuberculose veroorzaakt voorkomt op uw bedrijf. 

Bij verkoop van uw dieren en aan bezoekers kunt u zo aantonen dat u actief bezig bent met paratuberculose. De Paratuberculose Check vervangt het Paratuberculose Programma Schaap Geit niet. De check geeft u een beeld of paratuberculose voorkomt op uw bedrijf. Indien in de monsters geen antistoffen tegen paratuberculose worden aangetoond, kunt u afwegen om in te stromen in het programma.  

Meer informatie over de Paratuberculose Check

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.