Nieuw! Digitaal inschrijven voor paard

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Nieuw! Digitaal inschrijven voor paard

12-4-2016: 

Vanaf nu kunt u ook onderzoeken voor paard digitaal inschrijven. Via VeeOnline schrijft u met behulp van de barcodes op de buisjes de inzending geheel in, er komt geen papier meer aan te pas. Schrijft u nog niet digitaal in, meld u dan aan voor een demonstratie en u ontvangt gratis de benodigde materialen waaronder de scanner. 

Gemengde praktijken die al voor rundvee digitaal inschrijven kunnen direct met paard aan de slag. U heeft in VeeOnline alle informatie bij elkaar, alle recente onderzoeken, doorlooptijden en de prijzen. Daarnaast hebben digitaal ingeschreven monsters lagere inzendkosten. 


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.