GD uw allround partner bij paratuberculose

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

GD uw allround partner bij paratuberculose

11-4-2016: 

Wilt u ook graag paratbc op uw bedrijf aanpakken en beheersen? Het Paratuberculose Programma SchaapGeit kan u hierbij ondersteunen. 

GD verricht op opdracht van de sector en het ministerie van Economische Zaken onderzoek naar paratuberculose in de melkgeitenhouderij. GD heeft is samenspraak met de sector het Paratuberculose Programma SchaapGeit gelanceerd. De eerste bedrijven met status A zijn inmiddels een feit. 

Het Paratuberculose Programma SchaapGeit geeft u inzicht in de paratbc-situatie op uw bedrijf, door onderzoek op afweerstoffen in bloed of melk, van alle dieren die ouder zijn dan twee jaar. Na het vaststellen van deze bedrijfsstatus kunt u vervolgens kiezen of u deze wilt beheersen of dat u wilt opklimmen naar een hogere status en deze tenslotte wilt bewaken. 

Wilt u meer weten over paratbc?


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.