Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Gebruik oorbiopttesten voor bewaking BVD

22-3-2016: 

GD is per 15 maart gestart met een pilot waarbij uitslagen van BVD-oorbioptonderzoeken die zijn uitgevoerd door BeterVee, gebruikt kunnen worden in het programma BVD-vrij Certificering van GD. De betreffende bepaling voldoet aan de minimumeisen die GD hiervoor stelt, zoals  uitvoering van de test onder ISO 17025-certificering en een validatierapport.

GD biedt rundveehouders al een aantal jaren de mogelijkheid om oorbiopten te laten onderzoeken op BVD-virus en ziet de laatste jaren een flinke stijging in het aantal inzendingen. Door naast de uitslagen van GD, nu ook oorbiopt-uitslagen van BeterVee te accepteren, wordt het ook voor veehouders die oorbiopten insturen naar dit lab mogelijk om de uitslag in te zetten als onderdeel van het GD-programma BVD-vrij Certificering.
De pilot met BeterVee duurt tot 31 december 2016 en heeft alleen betrekking op uitslagen die direct door BeterVee bij GD worden aangeleverd.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.