Door het oog van de patholoog

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Door het oog van de patholoog

7-3-2016: 

Het doel van pathologisch onderzoek is het vaststellen van de ziekte- of doodsoorzaak van een gestorven dier. 

Op basis van resultaten van dit onderzoek beoordeelt de dierenarts in hoeverre de gevonden oorzaak een gezondheidsprobleem voor het koppel vormt en vervolgens hoe therapeutisch en/of preventief kan worden ingegrepen. Sectie op een geit of een verworpen lam draagt op deze wijze bij aan het tijdig signaleren van gezondheidsproblemen in het koppel.

Lees hier het hele artikel uit Geitenhouderij

De prijzen genoemd in dit artikel zijn prijzen uit 2015. De prijzen voor 2016 zijn 90,50 euro voor pathologisch onderzoek. De kosten van ophalen 52,75 euro. Indien u bij een abortusprobleem meerdere vruchten en placenta’s op hetzelfde moment instuurt, betaalt u eenmalig 90,50 euro

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.