Geen losse bepalingen meer in Happy Bite-pakket

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Geen losse bepalingen meer in Happy Bite-pakket

28-1-2016:  Alle ELISA-bepalingen van het Happy Bite-pakket zijn sinds 1 januari gebundeld in een handig pakket: ‘luchtweg antistoffen ELISA’.  Daarom worden de verschillende ELISA-bepalingen niet langer los aangeboden

Met het aangeboden pakket kunt u onderzoek laten doen op antistoffen tegen PRRS-virus, PCV2-virus, Influenzavirus, App en Mycoplasma hyopneumoniae. Heeft u nog een Happy Bite-pakket op voorraad met een oud inzendformulier? Dan kunt u hier kunt u nieuwe inzendformulieren vinden en printen. Het aanbod van PCR-speekseltesten op virus is gelijk gebleven. Meer informatie over Happy Bite vindt u hier.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.