Melkmonsters naar GD

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Melkmonsters naar GD

11-12-2015:  Regelmatig krijgt GD de vraag of het mogelijk is melkmonsters van de melkcontrole te ontvangen en onderzoeken op antistoffen tegen paratuberculose. Dit is natuurlijk mogelijk! 

Laat de monsters doorsturen voor betrouwbaar onderzoek bij GD. Indien gewenst is dit bovendien een makkelijke weg om in te stromen in het paratuberculose programma en een status te verkrijgen.
Onze veelgebruikte test toont afweerstoffen tegen paratuberculose aan. Voor een goed en betrouwbaar onderzoek heeft GD de ELISA-test die hiervoor wordt gebruikt uitgebreid gevalideerd in bloed en melk van geiten. De afkapwaarden zijn na intensief praktisch onderzoek, en dankzij de medewerking van de van de betrokken geitenhouders, vastgesteld voor bloed en melk. 


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.