IBR en BVD Tankmelk Onverdacht

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

IBR en BVD Tankmelk Onverdacht

2-12-2015: 

Er is momenteel nog steeds veel interesse bij veehouders om voor 31 december een gezondheidsstatus voor IBR of BVD te behalen. Dagelijks krijgen we hier vragen over. Om aan deze behoefte te kunnen voldoen, vragen we in december een extra tankmelkronde voor IBR en BVD-antistoffen aan. 

Dit betekent dat veehouders zich nog tot en met 9 december kunnen aanmelden voor IBR Tankmelk Onverdacht of BVD Tankmelk Onverdacht. Aanmelden kan via info@gddiergezondheid.nl, schriftelijk via het aanmeldformulier of telefonisch via  0900-1770 (keuze 1). 

Direct aanmelden voor IBR Tankmelk Onverdacht
Direct aanmelden voor BVD Tankmelk Onverdacht

Na 9 december worden de tankmelkmonsters door de RMO genomen en bij Qlip verzameld om door te sturen naar GD. Het laboratoriumonderzoek vindt daarna bij GD plaats en de gegevens worden in het certificeringssysteem verwerkt. Wanneer er geen antistoffen in de tankmelk worden aangetoond, wordt de status Onverdacht gegeven. Veehouders kunnen de tankmelkuitslag en de gezondheidsstatus op VeeOnline volgen.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.