Leverbotadvies op maat

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Leverbotadvies op maat

19-10-2015: 

Wilt u aan de hand van de voorlopige leverbotprognose weten wat het leverbotrisico op uw bedrijf is? De onderstaande kaart geeft het risico op een leverbotbesmetting weer; uiteenlopend van geen risico tot een groot risico op een besmetting. Via de kaart kunt u bepalen in welk risicogebied uw bedrijf is gevestigd. Vervolgens kunt u in de legenda doorklikken naar een beslisboom. Beantwoord enkele vragen in deze beslisboom krijg een gericht leverbotadvies.

Om nog gerichter, voor uw viercijferige postcode (waar uw bedrijf gevestigd is), een leverbotadvies te ontvangen kunt u zich aanmelden voor de leverbotalert. U ontvangt dan regelmatig praktische tips over leverbot en twee keer per jaar een bedrijfsspecifieke analyse. Meer informatie over de leverbotalert

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.