Veranderingen I&R en VVL

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Veranderingen I&R en VVL

9-9-2015: 

I&R Varken wordt nu nog uitgevoerd door het I&RVL-bureau (onderdeel van GD), maar dit bureau zal per 4 oktober stoppen met deze werkzaamheden. De taken van het I&RVL-bureau worden dan overgenomen door via RVO.nl aangewezen databanken. 

Het aanvragen van toestemmingen voor transporten (voorheen transportdocument genoemd) en het registreren van verplaatsingen (I&R meldingen) dient per 4 oktober daarom bij één van deze databanken plaats te vinden. 

U kunt kiezen uit twee databanken: Producentenorganisatie Varkenshouderij (POV) in Zeist of Varkenspost. nl (DGB in Hardenberg). De databanken informeren u over hoe u zich aan kunt melden en inloggegevens kunt krijgen. Bent u niet bekend bij de databanken? Neem dan zelf contact met hen op. 

U hoeft niet bij beide databanken te melden. De databank zorgt ervoor dat uw gegevens aan RVO.nl worden doorgegeven. Het aanvragen en wijzigen van uw bedrijfsstatus, en wijzigen van uw relatiegegevens en UBN regelt u via mijn.rvo.nl. Dit geldt ook voor het aanvragen van een ontheffing voor regels over varkensleveringen. Wel kunnen aangewezen databanken u hierbij ondersteunen en adviseren.

Meer informatie

Heeft u nog vragen, kijk dan op mijn.rvo.nl of neem contact op met een van de databanken:

POV
Postbus 765
3700 AT Zeist
088 – 004 89 00
www.pov.nl
helpdesk@pov.nl 
Varkenspost.nl
Lange Spruit 1a
7773 NE Hardenberg
0523- 68 33 39 (optie 4)
www.varkenspost.nl
I&R@varkenspost.nl

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.