Gonnie Nodelijk nieuwe Businessmanager Overheid en Coördinator Monitoring

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Gonnie Nodelijk nieuwe Businessmanager Overheid en Coördinator Monitoring

30-9-2015:  Dr. Gonnie Nodelijk treedt op 1 december in dienst bij Gezondheidsdienst voor Dieren (GD) als Businessmanager Overheid en Coördinator Monitoring. 

De diergezondheidsmonitoring in Nederland is een van de belangrijkste opdrachten die GD uitvoert voor de gezamenlijke diersectoren en de overheid. De rol die Gonnie gaat vervullen als Coördinator Monitoring is vooral verbindend en sturend. Een rol waarvoor Gonnie met haar ruime ervaring zowel vanuit het onderzoeks- als vanuit het beleidsmatig perspectief uitstekend is toegerust.

Na haar studie diergeneeskunde in Utrecht (1989) was Gonnie jarenlang als docent verbonden aan de Hoofdafdeling Gezondheidszorg Landbouwhuisdieren van de Utrechtse Faculteit Diergeneeskunde. Na haar promotie tot Doctor in de Diergeneeskunde maakte ze in 2000 de overstap naar het Centraal Veterinair Instituut (CVI) van Wageningen UR, waar ze de functie van onderzoeksmanager en senior onderzoeker bekleedde en leiding gaf aan de onderzoeksgroep Veterinaire Epidemiologie. Daarnaast was Gonnie binnen Wageningen UR coördinator van het beleidsondersteunend onderzoeksprogramma Diergezondheid en Antibioticaproblematiek van het Ministerie van Economische Zaken. Haar werkzaamheden waren inhoudelijk gefocust op de preventie en bestrijding van besmettelijke dierziekten, met toenemende aandacht voor (vector-overdraagbare) emerging zoönosen en bedrijfsgebonden dierziekten.

De werkzaamheden van Gonnie bij de GD brengen veel contacten met zich mee bij zowel overheid, diersectoren en partners van de GD op het gebied van onderzoek en dienstverlening. Het grote netwerk van Gonnie in binnen- en buitenland zal haar daarbij van dienst zijn. 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.