Bijeenkomsten: FIT in de transitieperiode

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Bijeenkomsten: FIT in de transitieperiode

4-8-2015: 

Dit najaar organiseert het FIT Team van GD opnieuw drie bijeenkomsten rond diergezondheid en voeding, speciaal voor voeradviseurs en dierenartsen.

Het thema is dit keer: ‘Fit in de transitieperiode’. Onder andere Saskia van der Drift zal vanuit haar rol binnen de afdeling Research en Development haar visie geven op het ontstaan van gezondheidsproblemen tijdens de transitieperiode. Ook zal zij ingaan op de mogelijkheden die er zijn om de transitieperiode te monitoren, waardoor problemen rond afkalven kunnen worden voorkomen.

Voeradviseurs en dierenartsen kunnen de bijeenkomsten kosteloos bezoeken, wel dient u zich van tevorden aan te melden voor een van de volgende drie data. Hierbij geldt dat vol, vol is.

21 september 2015 Partycentrum en Zalencentrum ’t Haske, Joure
1 oktober 2015 De Stapperij, Oirschot
6 oktober 2015* GD, Deventer

*Heeft u altijd al het GD-laboratorium willen bekijken? Wanneer u op 6 oktober de bijeenkomst bijwoont is het mogelijk aansluitend deel te nemen aan een rondleiding. Voor de rondleiding dient u zich apart aan te melden. Deelname aan de rondleiding is kosteloos, maar vol is vol. Graag tot ziens!

Aanmelden

Het programma:

13.00-13.30 Ontvangst met koffie en thee 
13.30-13.45 Welkom door dagvoorzitter dr. Jan Veling, specialist rundergezondheid bij GD
13.45-14.30 De energie- en eiwitbalans in de transitieperiode: houdt u het in de gaten?
Dr. Saskia van der Drift, onderzoeker R&D bij GD
14.30-14.45 Pauze
14.45-15.30 Actualiteiten rond mineralen: een compleet beeld van het melkveebedrijf.
Dr. Guillaume Counotte, veterinair toxicoloog bij GD
15.30-15.45 Afsluiting door Jan Veling

 

 

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.