Masterclass Uiergezondheid voor dierenartsen

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Masterclass Uiergezondheid voor dierenartsen

19-8-2015:  GD Academy is de nieuwste tak aan de boom van de GD. GD verzorgt al jaren kwalitatief hoogwaardige lezingen en cursussen rondom diergezondheid. Met GD Academy worden vanaf nu alle onderwijsactiviteiten van de GD ondergebracht onder één noemer. Kortom, de oude vertrouwde kwaliteit, maar dan in een nieuw jasje. 

De Masterclass Uiergezondheid is de eerste cursus voor rundveedierenartsen onder de vlag van GD Academy. De bijeenkomst wordt georganiseerd door het UGA Team van GD in samenwerking met DeLaval en is getiteld ‘Nieuwe instrumenten in een veranderende wereld’. 

Uiergezondheid blijft een actueel thema, want mastitis is nog steeds een van de belangrijkste aandoeningen op het melkveebedrijf en kan grote financiële consequenties hebben. Tijdens de Masterclass Uiergezondheid krijgen dierenartsen de nieuwste inzichten en instrumenten aangereikt door onderzoekers en experts van Universiteit Wageningen, Universiteit Gent, Calgary University en GD. Zij staan onder andere stil bij de economische impact van mastitis in een markt zonder quotum, monitoring van mastitis op bedrijfsniveau, het adviseren op grote bedrijven met behulp van data-analyse en mastitis bij vaarzen. Specialisten van professionele organisaties als FrieslandCampina, Zoetis en DeLaval gaan in op de behoefte aan kwalitatief hoogwaardige melk in een concurrerende wereldmarkt, antibioticumgebruik en preventie van mastitis. 

De Masterclass Uiergezondheid vindt plaats op woensdag 23 september bij DeLaval in Steenwijk van 10.00 tot 17.30 uur. De kosten voor deelname bedragen 150 euro exclusief btw. De Masterclass Uiergezondheid is aangemeld bij het Kwaliteitsorgaan Dierenartsen en Orde der Dierenartsen voor accreditatiepunten in zowel Nederland als België.

DeLaval BV
Oostermeentherand 4
8332 JZ Steenwijk

Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.