Ook in de zomermaanden snelle uitslagen pathologie gezelschapsdieren

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Ook in de zomermaanden snelle uitslagen pathologie gezelschapsdieren

6-7-2015: 

Ook in de zomermaanden zorgen wij ervoor dat u snel uw uitslagen krijgt. Uitslagen van cytologisch onderzoek ontvangt u binnen 24 uur en uitslagen van histologisch onderzoek binnen 48 uur (mits niet ontkalkt hoeft te worden).

Zoals u van ons gewend bent, kunt u een onbeperkt aantal uitstrijkjes van hetzelfde dier insturen voor een vast tarief van 32,50 euro. Ook kunt u een onbeperkt aantal weefselbiopten van één en hetzelfde dier insturen voor een vast bedrag van 53,50 euro; voor maagdarmbiopten geldt een tarief van 69,50 euro. Mochten wij onverhoopt geen diagnose kunnen stellen op de aspiratiebiopten, dan kunt u kosteloos nogmaals aspiratiebiopten van het betreffende dier insturen.

De bedragen die hier worden genoemd zijn exclusief btw en inzendkosten. Klik hier voor een volledig product- en tariefoverzicht van cel- en weefselpathologie (na inloggen met uw Z-login).

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.