Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Ook in de zomermaanden snelle uitslagen pathologie gezelschapsdieren

6-7-2015: 

Ook in de zomermaanden zorgen wij ervoor dat u snel uw uitslagen krijgt. Uitslagen van cytologisch onderzoek ontvangt u binnen 24 uur en uitslagen van histologisch onderzoek binnen 48 uur (mits niet ontkalkt hoeft te worden).

Zoals u van ons gewend bent, kunt u een onbeperkt aantal uitstrijkjes van hetzelfde dier insturen voor een vast tarief van 32,50 euro. Ook kunt u een onbeperkt aantal weefselbiopten van één en hetzelfde dier insturen voor een vast bedrag van 53,50 euro; voor maagdarmbiopten geldt een tarief van 69,50 euro. Mochten wij onverhoopt geen diagnose kunnen stellen op de aspiratiebiopten, dan kunt u kosteloos nogmaals aspiratiebiopten van het betreffende dier insturen.

De bedragen die hier worden genoemd zijn exclusief btw en inzendkosten. Klik hier voor een volledig product- en tariefoverzicht van cel- en weefselpathologie (na inloggen met uw Z-login).

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.