Keurmerk Zoönosen voor SVR

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Keurmerk Zoönosen voor SVR

3-7-2015: 

Grondlegger SVR en campingeigenaar Wim van den Berg ontving donderdag 2 juli het Keurmerk Zoönosen uit handen van Toon van Hoof (LTO). Radio Rijnmond deed verslag van de overhandiging. 

Op een echte, warme campingdag reikte Toon van Hoof, portefeuillehouder diergezondheid bij landbouworganisatie LTO, het Keurmerk Zoönosen uit aan Wim van den Berg. Wim van den Berg is zo enthousiast over het Keurmerk Zoönosen dat hij leden van de SVR - Nederlandse boerderijcampings – het Keurmerk van harte aanbeveelt. Radio Rijnmond maakte op deze middag een radioprogramma op locatie en volgde het boerencampingleven. Ze legden de overhandiging van het Keurmerk live vast.


Radio Rijnmond in gesprek met Wim van den Berg over het Keurmerk Zoönosen.

Keurmerk Zoönosen 

Zoönosen zijn ziekten die van dier op mens overdraagbaar zijn. Steeds vaker worden dierhouders waarbij de dieren contact hebben met mensen geconfronteerd met de vraag welk risico de dieren vormen voor de bezoekers. Om aan te tonen dat dierhouders maatregelen nemen om Zoönosen te voorkomen en de kans op besmetting te beperken, bestaat het GD Keurmerk Zoönosen.

Lees meer over Zoönosen en hoe u het keurmerk kunt aanvragen

Toon van Hoof helpt met bevestigen keurmerk zoonosen
Toon van Hoof en Kees van den Berg bevestigen samen het Keurmerk Zoönosen aan de muur van de stal.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.