APK voerstations zeugen

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

APK voerstations zeugen

17-6-2015: 

Goede voeding en een goed voerschema zijn cruciaal voor goede vruchtbaarheidsresultaten bij zeugen. In de vroege dracht in de groepshuisvesting is dit extra belangrijk. Het is dus verstandig om ook het functioneren van de voerstations regelmatig goed te controleren. Aspecten als voerhoeveelheid, voersnelheid maar ook het goed openen en sluiten van de poortjes en het tegengaan van restvoerjagers, zijn cruciaal om te zorgen dat zeugen zonder stress allemaal de juiste hoeveelheid voer per dag krijgen. Een soort APK voor voerstations dus. Er zijn adviseurs in het veld werkzaam die dergelijke checks kunnen uitvoeren.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.