20 jaar GD Herkauwer

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

20 jaar GD Herkauwer

19-5-2015:  De tachtigste GD Herkauwer is verschenen! Dat betekent dat de GD Herkauwer inmiddels al twintig jaar vier keer per jaar op de deurmat van vele veehouders valt. Een mooi moment om terug te blikken, maar ook vooruit te kijken. Waar staan we en waar gaan we naartoe?

Samen met Ria Huijben, redactielid van het eerste uur, blikken terug op twintig jaar GD Herkauwer. Ria bladert door de allereerste editie: nummer 1, oktober 1995. “Het is wel bijzonder dat je begint met een verhaal over een uitbraak van abortus Bang, en dat we nu vrij van deze ziekte zijn. Maar dit verhaal over mineralen bijvoorbeeld, dat is nog steeds actueel. We zijn hierin al wel een stuk verder: in plaats van te zeggen ‘let op mineralen’, hebben we nu oplossingen om het goed te doen op een bedrijf.” 

Lees het hele interview met Ria in de tachtigste GD Herkauwer hieronder. 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.