Symposium Hogere Pluimveegezondheid: Op uw gezondheid

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Symposium Hogere Pluimveegezondheid: Op uw gezondheid

22-4-2015: 

Op 20 en 21 mei 2015 vindt het Symposium Hogere Pluimveegezondheid plaats. Op woensdag 20 mei voor de legsector en op donderdag 21 mei voor de vleessector. Het thema dit jaar is “Op uw gezondheid”. Beide dagen worden gehouden op de Venco Campus in Eersel en zijn gratis toegankelijk voor pluimveehouders uit Nederland en Vlaanderen. Daarnaast wordt ook de Innovatieprijs 2015 uitgereikt en is er volop gelegenheid om te netwerken.

Klik hier voor het complete programma en aanmelding. 

Voorafgaand aan het Symposium op donderdag 21 mei is er in de ochtend een besloten workshop voor pluimveedierenartsen. Dierenartsen die deelnemen aan deze workshop hebben daarna automatisch toegang tot het Symposium op 21 mei. Bekijk hier het programma van de ochtendsessie.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.