Doe de Uiergezondheidscheck!

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Doe de Uiergezondheidscheck!

30-4-2015: 

Wilt u de uiergezondheid op uw bedrijf naar een hoger plan tillen en uw celgetal verlagen, dan is inzicht de mastitiskiemen op uw bedrijf cruciaal. Spelen omgevingsstreptokokken bij u een rol, heeft u S. aureus of is Klebsiella de boosdoener? De aanpak en preventie verschilt per bacterie.

Om eenvoudig in beeld te krijgen welke bacterie(n) op uw bedrijf een rol spelen biedt UGA deze zomer tijdelijk de Uiergezondheidscheck aan: een vrijblijvende check die bestaat uit drie tankmelkonderzoeken op de zeven belangrijkste (groepen) mastitisverwekkers. En weet u eenmaal welke verwekker u moet bestrijden, dan weet u ook wat de juiste aanpak is om tot een lager celgetal en minder klinische mastitis te komen.

De Uiergezondheidscheck kost eenmalig 93,75 euro (exclusief btw) en is tot en met 24 juni 2015 eenvoudig te bestellen via dit aanmeldformulier.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.